Award uitreiking

De spanning hangt in de lucht, iedereen heeft het erover en de sfeer is opgetogen. Deze combinatie maakt een award uitreiking tot een van de meest bijzondere soorten events die er zijn. Evenementen maken impact: ze weten mensen te verbinden en inspireren. Met een award uitreiking doe je daar nog een schepje bovenop. Of de uitreiking nu onderdeel is van een ander live event of dat de ceremonie op zichzelf staat, de entertainmentwaarde is enorm. Bovendien draagt het doorgaans bij aan extra aandacht en publiciteit en kun je van het moment gebruikmaken om een medewerker of partner eens extra in de spotlight te zetten en de banden te versterken. Kortom: de award ceremonie is de kers op de taart!

Bij Obsession regisseren we evenementen die mens, merk en organisatie bij elkaar brengen. We creëren een moment van echt contact en impact. We denken graag met je mee om jouw award ceremonie extra speciaal te maken. Of het doel nu is om relaties te versterken of de aandacht op scherp te zetten, we ondersteunen jou bij het bereiken van jouw doelstellingen.

   

De award uitreikingen van Obsession

Een award show organiseren: dit komt er allemaal bij kijken

Je hebt besloten dat een award uitreiking het juiste middel is om jouw doelstellingen te behalen. En nu? Heb je al nagedacht over een pakkende naam, een mooi ontwerp en de jury? Naast de beslissingen over de award zelf, gaat er ook een hoop tijd en mankracht zitten in het organiseren van het evenement. Van strategische keuzes tot creatieve concepten en van ontwerp tot organisatie: je hebt je handen er vol aan. Hoe fijn zou het zijn als je het evenement uit kunt besteden aan specialisten op het gebied van events én communicatie, zodat jij je volledig kunt focussen op je partners en het uitreiken van de prijs? Obsession is jouw partner voor live! Kijk voor ons track record eens in ons portfolio.

Een award uitreiking organiseren

Spectaculaire award show ideeën

Van een award show moet je gewoon iets speciaals maken, maar dan wel op een manier die bij jouw bedrijf past. Wordt het een chique galafeest, is het onderdeel van een competitie of vormt het een spectaculair einde van een congres? De strategische creatieven van Obsession denken met jou mee over een invulling die past bij jouw identiteit en doelstelling, en die aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Van het concept tot de invulling en van planning tot organisatie: we staan klaar om er een onvergetelijk evenement van te maken. Een evenement dat verder reikt dan de dag zelf.

Een award uitreiking organiseren?

Van een speciaal evenement als dit wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt. Bovendien wil je dat het ook echt een speciaal moment wordt, één die met kop en schouders boven alle andere evenementen uitsteekt. Obsession kan jou hierin adviseren en ondersteunen bij de organisatie. Omdat ieder evenement en bedrijf uniek is, maken we graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek: bij jou op locatie of digitaal.