Content & Design

Met de juiste content en event design transformeer je een activiteit in een beleving. Het verandert jouw teambuilding in een onvergetelijke ervaring en maakt van jouw webinar een moment van inspiratie. Een verplichte bijeenkomst wordt een uur van verbinding en echt contact, een beurs of productpresentatie transformeert in een dag om nooit meer te vergeten.

Onze professionals maken een evenement ontwerp dat verder reikt dan de dag zelf. Ze durven hierbij anders te kijken en nieuwe mogelijkheden te introduceren. Natuurlijk allemaal met als uiteindelijke doel om groei te realiseren voor jouw bedrijf. Want een evenement is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de bedrijfsdoelstellingen en marcomstrategie.

  
Event design en evenement content

Bij Obsession komen strategie en creativiteit samen in het evenement ontwerp en de evenement content. Van graphic design tot het inrichten van jouw locatie en van het ontwerpen van het programma tot het invullen van de activiteiten: bij Obsession verzorgen we event design in de breedste zin van het woord.

Ontdek hieronder wat Obsession voor je kan betekenen qua evenement content en event design!

Schermopname 35
01

Programma maken

Na de Strategie & Advies- en de Concept & Creatiefase, is het aan onze programmamakers om de onderbouwde creatieve plannen uit te werken tot een daadwerkelijk evenement programma. Gedurende het hele organisatieproces bewaken zij het concept. Zo zorgen we ervoor dat het plaatje klopt, de boodschap overkomt én jouw doelstellingen worden behaald.

Lees meer over evenement programma maken
02

Grafisch design

Het succes van jouw evenement wordt mede bepaald door de kwaliteit en overtuigingskracht van jouw grafisch design. Zowel voorafgaand als na afloop van het evenement zijn er momenten waarop aan de totaalbeleving van je event kan worden gebouwd. Met opvallende (digitale) promotiematerialen creëer je impact die verder reikt dan de dag zelf!

Lees meer over grafische vormgeving voor evenementen
03

Video & Animatie

Bewegend beeld is er tegenwoordig in vele soorten en maten. Van teaser tot aftermovie en van video wall tot complete video mapping. Bij Obsession weten we welke impact event video en animatie kunnen hebben, daarom nemen we deze (bewegende) content voor evenementen graag mee in onze event strategie adviezen.

Lees meer over video & animatie voor evenementen
04

Datavisualisatie

Sommige informatie is complex of lastig over te brengen. Een beeld zegt dan vaak meer dan duizend woorden. Met een heldere (3D) visualisatie op een groot LED scherm tijdens je event schep je snel duidelijkheid.

Lees meer over data visualisatie voor evenementen
05

Copywriting

Om bezoekers te mobiliseren heb je een goede communicatieplanning, pakkende copywriting en content voor evenementen nodig. Elke doelgroep vraagt om een andere tone of voice, vorm en aanpak. Onze professionals zijn zich daarvan bewust en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit!

Lees meer over copywriting voor evenementen