Video & Animatie

Event video, event animatie, videoregistratie of een video wall op je evenement. Bewegend beeld is er tegenwoordig in vele soorten en maten. Bij Obsession weten we welke impact video en animatie kunnen hebben, daarom is (bewegend) beeld - indien gepast - standaard opgenomen in onze event strategie adviezen.

Zowel in de aanloop naar een event als tijdens en erna zijn er talloze momenten waarop je kunt communiceren met je bezoeker of gast. Denk aan een teaservideo, video mapping of videoprojectie op je event, een videoverslag van je evenement of zelfs evenement videoregistratie. Welke vorm(en) je ook kiest; wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en de meeste impact.

   

Event video en event animatie door Obsession

Versterk je merk met video

Als een beeld meer zegt dan 1000 woorden, wat voor impact kan een event video of animatie dan maken? Juist! Daarom voegen wij graag bewegend beeld toe aan een evenement. Met videoprojectie of een videowall op je evenement kun je bezoekers onderdompelen in je merkbeleving. Met video mapping kun je zelfs een heel gebouw aankleden in jouw huisstijlkleuren, al dan niet op bijpassende muziek. Gasten die niet konden komen houd je eenvoudig betrokken met een videoverslag, videoregistratie of aftermovie. Sommige aftermovies worden tienduizenden keren bekeken en zorgen jaar in, jaar uit voor uitverkochte zalen of festivals. Maar ook om interne stakeholders te overtuigen is een event video of event animatie een goed idee. Een videoverslag of een explanimation kan hen overtuigen te investeren en/of te participeren.


Event video voorbeeld

Ben je benieuwd naar een event video voorbeeld? Bekijk dan ons portfolio! Uiteraard mag je ook altijd contact opnemen om te sparren. Wij helpen je graag om jouw doelstelling te vertalen naar een doeltreffende event video of event animatie, waarin we je ondersteunen in het gehele proces van script tot uitvoer. Omdat elke event video maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.