Strategie & Advies

Obsession is jouw partner op het gebied van evenementen én communicatie. Met strategie, advies en creatie zorgen we voor evenementen die impact maken en jouw bedrijf laten groeien. Met onze strategische denkwijze, creatieve oplossingen en organisatietalent zijn wij een veelzijdige partner die desgewenst de gehele regie van jouw evenement op zich neemt.

  
Strategische middelen

Bij Obsession regisseren we evenementen die verder reiken dan de dag zelf. Wij gaan voor langdurige impact met blijvende resultaten. Wij begrijpen dat een evenement geen eenmalige bijeenkomst is, maar een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Wij zien jouw evenement als een strategisch middel om jouw bedrijfsdoelen te behalen en jouw bedrijf te laten groeien. Daarvoor is het belangrijk dat je de juiste boodschap overbrengt met doeltreffende communicatie en design, net als een passend programma en een vlekkeloze organisatie. Allemaal aspecten die Obsession voor haar rekening neemt.

Ontdek hoe een event jouw bedrijf laat groeien!

Obsession Xlonnekenoordeloos 12 min
01

Eventstrategie

Hoe kunnen we jouw boodschap versterken met events? Hoe past jouw event(reeks) in je marcom-strategie? Met SMART doelstellingen kunnen wij impactvolle events organiseren. Onze strategische creatieven en communicatie-experts zorgen ervoor dat jouw evenementen in lijn zijn met elkaar én het hogere doel van je organisatie. Door onze ervaring met evenementen voor zowel het bedrijfsleven als de overheid, voelen wij ons in veel markten thuis en kennen we de behoeften van verschillende doelgroepen. Bovendien kunnen wij met zowel live events als digitale- en hybride evenementen uit de voeten.

Lees meer over onze strategische aanpak
02

Doelgroep evenementen bepalen

Wanneer je een event organiseert, is het verstandig om tijdig de doelgroep van dat evenement te bepalen. Heb je je bezoekers helder voor ogen en hun wensen in kaart gebracht, dan kun je het concept, de programmering en zelfs locatie en catering naadloos op hen afstemmen om nog meer impact te maken. Obsession kan je helpen met het bepalen van je evenement doelgroep door middel van een doelgroep analyse.

Lees meer over doelgroep evenement bepalen
03

Programma advies

Concreet, compleet en creatief: dat is het programma advies dat evenementenbureau Obsession te bieden heeft. Na een doelgroep analyse en/of creatieve brainstormsessie weten we precies wat jouw evenement nodig heeft om nog meer impact te maken. Dit koppelen we aan je terug in een creatief programma advies.

Lees meer over ons programma advies