Programma advies

Bij Obsession kijken we altijd een stap verder. We regisseren evenementen die verder reiken dan de dag zelf, maar leven ook onze slogan: partner voor live. Dat betekent dat wij met onze creatieve event creatie bijdragen aan een duurzame groei van jouw bedrijf, maar ook dat wij elke klant behandelen als een partner voor het leven. Zelfs als het een eenmalig creatief programma advies betreft.

   

Creatief programma advies: dit mag je verwachten

Wat is een creatief programma advies?

Kort gezegd is het creatief programma advies een uitwerking van de brainstormsessie die de professionals van Obsession samen met jou hebben gehad. Je kunt het zien als de ruggengraat van jouw evenement, als jouw stappenplan naar succes. Met het creatief programma advies bieden we jou een plan waarmee jouw evenement staat als een huis. We leveren jouw denkkracht, creativiteit en een uitgewerkte strategie en rijken jou de tools aan om het evenement zelf succesvol te organiseren. Zo haal je de druk weg bij de betrokken afdelingen en maak je tijd vrij om je bezig te houden met de werkzaamheden die voor jou belangrijk zijn. Bovendien profiteer je van onze expertise op het gebied van communicatie en evenementen, waardoor je met een creatief programma advies aan kwaliteit wint terwijl je tijd bespaart!


Creatief en concreet

In het advies laten we creativiteit samensmelten met strategie en zorgen we ervoor dat onze creatieve concepten zijn uitgewerkt tot een compleet evenement plan. Geen losse elementen, geen mooie dromen en geen half werk: we maken een totaalconcept zodat jij met dit plan écht verder kunt. En natuurlijk kunnen wij jou als partner voor live helpen bij de uitwerking ervan.

Het creatief programma advies biedt jou genoeg houvast om zelf succesvol een evenement te organiseren, maar je kunt de event planning of zelfs de gehele organisatie ook aan ons overdragen. Op die manier kunnen we kwaliteit garanderen, jou volledig ontzorgen en te allen tijde zorgen voor een kloppend en effectief geheel. Je hoeft dan niet zelf achter de sprekers- en locatie aan, kan gerust zijn over de tijdsplanning en bent op de dag zelf volledig beschikbaar om contacten te leggen en mee te genieten van je eigen evenement.


Ook een creatief programma advies voor jouw event ontvangen?

Onze partners for live staan klaar om je te voorzien van een ijzersterk plan en advies! Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.