Projectmanagement

Zodra je eventconcept vorm heeft gekregen, is het tijd om de projectmanager aan te haken. Een van onze professionals wordt jouw contactpersoon en houdt gedurende het hele event-organisatieproces een vinger aan de pols. Hij of zij bewaakt het concept en de huisstijl, schakelt met leveranciers, de locatie, eventmanager(s) en natuurlijk met jou als opdrachtgever om vlekkeloos een impactvol evenement te organiseren.

Schermopname 49
  

Event projectmanagement: een vak apart!

Omdat ieder event uniek is, brengt elke uitvoer nieuwe uitdagingen met zich mee. Het hoofd koel én overzicht houden is onze projectmanagers op het lijf geschreven. Met onze jarenlange ervaring en netwerk zorgen we altijd voor de hoogste kwaliteit projectmanagementtechnieken, projectvoorstellen en projectevaluaties, zodat jij impact kan maken die verder reikt dan de dag zelf.

01

Live events

Bij Obsession geloven we in de kracht van de ontmoeting in de vorm van een live evenement. Hiermee creëer je momentum en ruimte om te verbinden, te inspireren en te ontwikkelen. Het brengt bedrijf en mens bij elkaar om de dialoog aan te gaan, nieuwe samenwerkingen te starten en innovatieve, creatieve ideeën te ontwikkelen. Kortom: een live evenement helpt jou om te groeien! Wij helpen jou om een sterk evenement projectplan te realiseren dat dit doel optimaal faciliteert.

Lees meer over live events
02

Online events

Online gaat een steeds grotere rol spelen in onze maatschappij. De wens voor meer flexibiliteit, activiteiten op afstand en nieuwe creatieve manieren om contacten te onderhouden is de motor achter deze verandering. Voor ons betekent deze verandering: nieuwe kansen! Dit is hét moment om de mogelijkheden van online evenementen te verkennen met onze event projectmanagers.

Lees meer over online events
03

Hybride events

Het evenementenlandschap is volop in beweging: nieuwe digitale ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen zorgen ervoor dat onze behoeften veranderen. Hybride evenementen zijn het resultaat van de combinatie van online- en fysieke evenementen. Ze vormen niet alleen een noodzakelijke oplossing in het heden, maar zijn ook de toekomst. Hybride events bieden nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf of merk te laten groeien.

Lees meer over hybride events