Online events

Het evenementenlandschap is volop in ontwikkeling. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk waarin online een steeds grotere rol gaat spelen. De wens voor meer flexibiliteit, activiteiten op afstand en nieuwe creatieve manieren om contacten te onderhouden is de motor achter deze verandering. Voor ons betekent verandering: nieuwe kansen! Denk bijvoorbeeld aan evenementen met een groter (online) bereik, activiteiten die onafhankelijk zijn van tijd en locatie en meer interactieve manieren om de verbinding aan te gaan met bezoekers. In welke branche of sector jouw bedrijf of organisatie ook actief is: dit is hét moment om de mogelijkheden van online evenementen te verkennen.

Obsession organiseert online events die verder gaan dan de dag zelf. Met online event management helpen wij bedrijven en organisaties om evenementen te organiseren die impact maken en bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Want ook een online evenement is onlosmakelijk verbonden met het grote geheel dat jouw marcomstrategie is.

   

Online event mogelijkheden

Alles over online events

Kwalitatieve online events

De ontwikkeling van online events is door corona in een stroomversnelling geraakt. Door het wild groeiende online aanbod in combinatie met het digitaal thuiswerken is de aandachtsspanne echter korter dan ooit. De wens voor kwalitatieve online events werd daarom groter. Inmiddels heeft online permanent zijn intrede gedaan in de evenementenbranche en is er naast de noodzaak ook aandacht voor alle voordelen.


Waarom online events?

Online evenementen bieden vele mogelijkheden en voordelen: een groter bereik, flexibiliteit, interactie en duurzaamheid zorgen ervoor dat online evenementen een blijvende plaats verdienen in de marcomstrategie. Digitaal is een kosteneffectieve manier om jouw evenement op te schalen. Deelnemers hoeven niet meer een hele dag vrij te plannen voor een congres, maar kunnen aanhaken bij die ene lezing die voor hen interessant is. Ook hoeft door online minder weg- of luchtverkeer plaats te vinden. Beter voor de agenda én het milieu dus.


Voorbeelden van succesvolle online evenementen

Voor de ultieme digitale beleving en participatie kunnen we een digitaal event platform voor je inrichten zoals een digitaal podium, virtueel kantoor, een online (informatie)markt, een virtuele open dag en zelfs digitale foodcourts met catering op afstand. De online faciliteiten sluiten naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelstellingen we we zorgen er uiteraard voor dat online- en offline samen een kloppend geheel vormen. Ben je op zoek naar sterke online evenementen voorbeelden of online event ideeën? Bekijk ons portfolio.


Een online event organiseren?

Wil jij je grenzen verleggen en ontdekken hoe online events kunnen bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen? Wil je een online event organiseren dat impact maakt? Omdat alle online evenementen natuurlijk maatwerk zijn, gaan we graag het gesprek met jou aan. Dat kan – heel toepasselijk – online via videobellen, of bij jou op locatie.

Neem contact op met één van onze partners for live.


Projectmanagement evenementen voorbeeld

Ben je benieuwd wat voor live, hybride of online evenementen wij zoal organiseren? Bekijk dan ons portfolio! Uiteraard mag je ook altijd contact opnemen om te ontdekken welke projectmanagementtechnieken wij hanteren of hoe een projectplan of projectevaluatie van een evenement eruit ziet.

Wij helpen je graag om jouw doelstelling te vertalen naar een impactvol evenement en staan je graag bij gedurende het gehele proces van strategie tot uitvoer van een projectplan. Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.