Hybride evenementen

Het evenementenlandschap zal door COVID-19 nooit meer hetzelfde zijn. Op korte termijn als gevolg van alle maatregelen, maar ook op lange termijn voorzien wij veranderingen. Corona daagt iedereen uit anders naar zijn werkwijze en footprint te kijken. Wat kan er digitaal plaatsvinden en wat vraagt om een live ontmoeting? Daarbij worden hybride evenementen het nieuwe normaal.

De noodzaak om elkaar te ontmoeten is misschien wel belangrijk dan ooit tevoren. Bedrijven en organisaties willen en moeten contact houden met hun medewerkers, leveranciers, klanten en stakeholders. Hybride betekent de grens verleggen. Het vinden van een nieuwe balans tussen online en offline eventvormen.

   

De voordelen van een hybride event

Online verlengstuk van je fysieke locatie

Voor de ultieme digitale beleving én participatie kunnen we een digitaal event platform voor je inrichten. Ideaal voor een hybride evenement dat bestaat uit live en online onderdelen. Om online een volwaardig onderdeel van een event te maken, bestaan er diverse online platforms. Deze is in te richten als een virtuele kopie van de gekozen eventlocatie of je eigen kantoor. Het lijkt alsof je letterlijk de eventlocatie binnenloopt en creëert dezelfde beleving voor de online bezoeker als de gast die live aanwezig is. Lees ons artikel ''Het digitale locatiebezoek'' en kom erachter waar je op moet letten als een digitaal platform uitkiest.

Online faciliteiten

We verkennen welke onderdelen van jouw programma zich lenen voor online en live en maken de vertaalslag naar de hybride vorm. Daarbij kunnen we verschillende faciliteiten bieden die naadloos aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Denk daarbij aan:

  • Digitale stemsystemen
  • Break-out rooms
  • Digitale coffee-corners
  • Netwerkfaciliteiten
  • Chatmogelijkheden
  • Keynote videostreaming
  • Foodcourt met catering op afstand
Mock up Coffee Corner

Een hybride event voor jouw organisatie?

Evenementen zijn en blijven maatwerk. Daarom gaan we graag het gesprek aan om de mogelijkheden van een online event voor jouw organisatie te verkennen. Dat kan live met inachtneming van de RIVM-richtlijnen of via een video-call. Bel of mail ons voor meer informatie.

Obsession TV | Digitale en Hybride events

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.