Hybride events

Het evenementenlandschap is volop in beweging: nieuwe digitale ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen zorgen ervoor dat onze behoeften veranderen. Dit vraagt om meer flexibiliteit, activiteiten op afstand en nieuwe creatieve manieren om contacten te onderhouden met elkaar. De combinatie van online- en fysieke evenementen vormen niet alleen een noodzakelijke oplossing in het heden, maar zijn ook de toekomst. Hybride events bieden nieuwe kansen en mogelijkheden om jouw bedrijf of merk te laten groeien.

Wij creëren hybride evenementen die verder reiken dan de dag zelf. Wij helpen bedrijven en organisaties om evenementen te organiseren die impact maken en bijdragen aan duurzame groei. Dit is het moment om kennis te maken met de mogelijkheden van hybride evenementen voor jouw bedrijf of organisatie.

   

De voordelen van een hybride event

Alles over hybride events

Wat is een hybride event?

De evenementenwereld is constant in beweging. De huidige maatschappelijke ontwikkelingen vragen om meer flexibiliteit en nieuwe creatieve manieren om contact te houden met medewerkers en partners. De scheidslijn tussen online- en offline is aan het vervagen door de combinatie van fysieke- en digitale elementen. Het resultaat is een hybride evenement dat optimaal gebruik maakt van best of both worlds. Denk bijvoorbeeld aan een webinar, talkshow of TED-talk, eventueel aangevuld met een ‘thuis borrelpakket’ en interactieve elementen zoals een quiz of poll, zodat gasten thuis vanaf de bank of het thuiswerkbureau volop mee kunnen doen. Een hybride evenement is daarmee een evenement dat de grenzen verlegt, nieuwe kansen creëert en online- en offline omgevingen laat samensmelten tot één nieuw en impactvol geheel.


Voorbeelden van hybride events

Een hybride evenement biedt vele mogelijkheden. Voor de ultieme digitale beleving kunnen we een digitaal event platform voor je inrichten. Dit kan een exacte kopie zijn van de evenementenlocatie, of een creatieve aanvulling op de fysieke locatie. Denk bijvoorbeeld aan een digitaal podium, digitaal kantoor, een digitale (informatie)markt, een virtuele open dag en zelfs digitale foodcourts en coffee corners! We zorgen ervoor dat de faciliteiten naadloos aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Natuurlijk hebben we daarbij oog voor het geheel, waarbij online- en offline perfect samenkomen. Benieuwd naar voorbeelden van succesvolle hybride evenementen die wij georganiseerd hebben? Deze bedrijven gingen je voor.


Een hybride evenement organiseren?

Wil jij je grenzen verleggen en ontdekken hoe een hybride evenement kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen? We denken graag met je mee! Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou in gesprek. Dat kan – heel toepasselijk – online via videobellen, maar ook bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners partner for live.


Projectmanagement evenementen voorbeeld

Ben je benieuwd wat voor live, hybride of online evenementen wij zoal organiseren? Bekijk dan ons portfolio! Uiteraard mag je ook altijd contact opnemen om te ontdekken welke projectmanagementtechnieken wij hanteren of hoe een projectplan of projectevaluatie van een evenement eruit ziet.

Wij helpen je graag om jouw doelstelling te vertalen naar een impactvol evenement en staan je graag bij gedurende het gehele proces van strategie tot uitvoer van een projectplan. Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.

Obsession TV | Digitale en Hybride events

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.