Grafisch design

Een impactvol evenement is een totaalervaring die verder reikt dan de dag zelf. Zowel voorafgaand als na afloop van het evenement zijn er belangrijke momenten waarop aan die beleving kan worden gebouwd. Je wil mensen informeren, enthousiasmeren en inspireren. Je wil ze over het evenement vertellen met prikkelende video’s, een doeltreffende instagrampost of -campagne, mooi opgemaakte mailings en in het oog springende posters of digitale abri’s. Het succes van jouw evenement wordt mede bepaald door de kwaliteit van jouw grafisch design!

Bij Obsession beschouwen we een evenement als een onderdeel van de marketingcommunicatiestrategie. Het evenement is onlosmakelijk verbonden met jullie bedrijfsdoelstellingen, marketing en merk. Daarom hebben wij specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zo helpen we bedrijven en organisaties om te groeien. Grafisch ontwerp voor evenementen is daar een belangrijk onderdeel van!

   

Grafisch design van Obsession

Waarom event graphic design?

Communicatie is de manier om mensen naar jouw evenement te trekken of om jouw boodschap achteraf nog voort te laten leven. En dat kan zowel in analoge of digitale vorm. Onze specialisten kijken samen met jou naar de mogelijkheden en bekijken welke creatieve vorm er het best bij jouw bedrijf en doelstelling past. Na het zien van die opvallende poster, spannende trailer of andere creatieve communicatie, kun je ervan uitgaan dat jouw klant, werknemer of partner het evenement meteen in zijn of haar agenda zet.


Digitale graphic design voor evenementen

Door de nieuwe digitale mogelijkheden leven evenementen nog lang voort, mits je dat als organisatie goed weet te faciliteren. Zo worden trailers van evenementen zowel voor- als na het evenement bekeken. En wat dacht je van de populaire TED-talks? Deze weten digitaal meer publiek te bereiken dan er ooit mensen in een zaal passen. Bovendien wordt er nog jaren over gepraat. Natuurlijk zijn er nog veel meer mooie digitale mogelijkheden: daar horen ook originele mailings, decoratie en de aankleding tijdens het evenement zelf bij.


Op zoek naar grafische vormgeving voor jouw evenement?

Omdat graphic design voor elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.