Copywriting

Zonder publiek geen evenement. Om bezoekers te mobiliseren heb je een goede communicatieplanning en pakkende copywriting voor jouw evenementen nodig. Elke doelgroep vraagt om een andere tone of voice, vorm en aanpak. Onze copywriters zijn zich daarvan bewust en raken altijd de juiste snaar!

Bij Obsession komen creativiteit en strategie altijd samen. We kijken naar nieuwe manieren om mens, merk en organisatie bij elkaar te brengen. Onze creativiteit komt tot uiting in onze vernieuwende concepten en impactvolle evenementen, maar werkt ook door in de communicatiestrategie en copy. Want een evenement staat nooit op zichzelf. Wij laten al deze onderdelen op een inventieve manier samensmelten tot één ijzersterk geheel dat bijdraagt aan de duurzame groei van jouw bedrijf.

   

Copywriting voor evenementen door Obsession

Copywriting voor evenementen

Of je nu een intern evenement of grootschalige beurs of festival organiseert, het succes valt of staat met je communicatie. Copywriting voor je evenementen website en social kanalen is daar een belangrijk onderdeel van, dit is immers dé plek waar een potentiële bezoeker besluit zich aan te melden of niet. Ook de evenement uitnodiging is een item om aandacht aan te besteden. De copy én het design bepalen samen of je beoogde gast meteen geraakt is en op ‘aanmelden’ klikt. Onze copywriters begrijpen welke communicatiemiddelen, tone of voice en call to actions er nodig zijn voor een hoge opkomst. We adviseren je graag.

Voorbeeld event copy

Ben je op zoek naar een voorbeeld van copywriting voor evenementen? Neem dan vooral contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring en gevarieerde klantenbestand kunnen we je vast op weg helpen met de copywriting voor jouw zakelijke event of je evenementen website. Bekijk ons portfolio om een idee te krijgen van het soort evenementen dat we de afgelopen jaren voor zowel corporates als de overheid en particulieren hebben georganiseerd.

Wij helpen je graag om jouw doelstelling te vertalen naar de juiste copy met de juiste tone of voice. Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.