Programma maken

Na de Strategie & Advies- en de Concept & Creatie-fase, gebruiken onze programmamakers de onderbouwde creatieve plannen om een daadwerkelijk evenement programma van één of meerdere dagen te maken. De inhoud wordt vertaald naar een passende vorm en gedurende het hele organisatieproces bewaken ze het concept. Zo zorgen we ervoor dat het plaatje klopt, de boodschap overkomt én jouw doelstellingen worden behaald.

Bij het bepalen van het programma van het evenement vormt het event concept de leidraad. Dat concept is weer gebaseerd op een grondige analyse van de wensen, doelstellingen en de doelgroep van het evenement. Op die manier weten we zeker dat we met de invulling van het programma de juiste mensen aanspreken en de juiste boodschap overbrengen. Een belangrijke basis voor een impactvol evenement.

   

Evenement programma door Obsession

De onderdelen van een evenement programma

Om een evenementprogramma vorm te geven, stellen onze creatieve programmamakers zich steeds de vraag: Wie of wat past er in het plaatje? Met welke spreker kan de doelgroep zich vereenzelvigen? Welk entertainment raakt precies de juiste snaar? Welke locatie geeft meteen het ‘thuisgevoel’? Welke cateraar maakt qua look & taste gerechten waar de bezoeker echt blij van wordt? Zo gaan ze alle onderdelen van een evenement langs en creëren zij een totaalbeleving die naadloos aansluit bij het beoogde publiek. Zo maken we als Obsession impact!


Event programma voorbeeld

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een eventprogramma? Bekijk dan ons portfolio! Natuurlijk mag je ook om te sparren altijd contact opnemen. Wij helpen je graag om jouw doelstelling te vertalen naar evenement programma en staan je bij gedurende het gehele proces van strategie tot uitvoering. Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.