Datavisualisatie

Heb je een ingewikkeld rapport te presenteren? Geven grafieken in één oogopslag duidelijkheid aan het publiek? Wil je de status quo polsen door middel van een enquête? Denk dan eens na over datavisualisatie voor je event. Obsession heeft grafisch vormgevers in huis die ingewikkelde data kunnen omzetten naar heldere visuals voor op groot scherm tijdens een evenement of voor in een digitaal of printbaar rapport.

Evenement visualisatie van data kan op veel verschillende manieren, maar één ding staat vast en dat is dat we altijd jouw huisstijl als uitgangspunt nemen voor de vormgeving. Zo krijg je altijd een herkenbaar - en daarmee overtuigende - visualisatie van je data of grafieken. Te gebruiken voor, tijdens of na je evenement.

   

Datavisualisatie door Obsession

Data visualiseren voor elk event

Sommige data visualiseer je eenvoudig in één heldere afbeelding. Andere informatie heeft wat meer toelichting nodig. Onze communicatieadviseurs, grafisch vormgevers en copywriters kunnen je helpen bij het kiezen, opmaken en overbrengen van de juiste informatie. Zowel in 2D als 3D en voor op een LED scherm, groot scherm, video wall op je evenement of in een (digitaal) rapport. Jouw gegevens zijn bij ons in goede én creatieve handen. Onze professionals vinden altijd de juiste vorm om de juiste snaar te raken.

Evenement visualisatie voorbeeld

Ben je benieuwd naar een evenement visualisatie voorbeeld? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag om jouw data te visualiseren! Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou om tafel om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.