bol.com

Welkom op de partnerpagina van bol.com. Hierop tref je projecten, video's, awards en andere ontwikkelingen omtrent onze samenwerking. Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bol.com telde in 2020 meer dan 2000 werknemers en 23 miljoen artikelen.

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Wensenvervuller 2021

Waardering kunnen uitspreken naar medewerkers die het verdienen. Door middel van een uitdagende boks training heeft bol.com ervoor gezorgd dat deze medewerker haar wens in vervulling is gegaan.

Bol com Pub Quiz

PubQuiz - Owning the Rainbow

Alle medewerkers van bol.com zijn thuis aan het werk tijdens Corona. Collegialiteit is nog nooit zo belangrijk geweest. Het is tijd voor een extra contactmoment. We organiseren de ultieme bol.com PubQuiz; Owning the Rainbow!

ID2020

We're GameChangers

Start het jaar goed met ID2020. De jaarlijkse kick-off voor alle medewerkers van bol.com. Medewerkers? Nee, GameChangers. Een dag vol inspiratie, doelen voor het nieuwe jaar en een flinke dosis humor.

Bekijk dit project
Gouden Giraffe 2019 voor relatie evenement van bol.com

Zilver 'Toekomst in het Vizier'

Met het project "Toekomst in het Vizier' hebben we een tweede plaats behaald bij de Gouden Giraffe Event Awards, categorie Relatie Events. Samen met het team van bol.com waren we uiteraard aanwezig bij de uitreiking.

Toekomst in het vizier

Partnerevent 2018

Een evenement op basis van de nieuwe partnercommunicatiestrategie. Alles draait om dialoog, zodat partners van bol.com tot in de diepste kern 'samen ondernemen is samen groeien' kunnen beleven.

Bekijk dit project
Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

In alle staten

bol.com organiseert een zomerfeest om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en het onderlinge saamhorigheidsgevoel en de binding met het bedrijf te versterken.

eerste paal van het bol.com Fulfilment Centre 2 in Waalwijk

Voor bol.com op locatie

Amber en Marleen slaan de eerste paal van het bol.com Fulfilment Centre 2 in Waalwijk en organiseren 'In gesprek sessies' met de bol.com partners om ook door het jaar heen met elkaar te kunnen groeien.

Relatie event van bol.com

Leveranciers informeren

Een dag vol inspiratie en informatie over de ontwikkelingen van retail en welke kansen dat biedt voor online verkoop in de toekomst.