bol.com Obsession

Bol com Pub Quiz

PubQuiz - Owning the Rainbow

Hoe breng je 1400 bol.commers bij elkaar in tijden van corona? We organiseerde de ultieme bol.com PubQuiz met als thema: Owning the Rainbow.

Gouden Giraffe 2019 voor relatie evenement van bol.com

Zilver 'Toekomst in het Vizier'

Met het project "Toekomst in het Vizier' hebben we een tweede plaats behaald bij de Gouden Giraffe Event Awards, categorie Relatie Events. Samen met het team van bol.com waren we uiteraard aanwezig bij de uitreiking.

Toekomst in het vizier

Project - 2018

Een evenement op basis van de nieuwe partnercommunicatiestrategie. Alles draait om dialoog, zodat partners van bol.com tot in de diepste kern 'samen ondernemen is samen groeien' kunnen beleven.

Bekijk dit project

In alle staten

bol.com organiseert een zomerfeest om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en het onderlinge saamhorigheidsgevoel en de binding met het bedrijf te versterken.

eerste paal van het bol.com Fulfilment Centre 2 in Waalwijk

Voor bol.com op locatie

Amber en Marleen slaan de eerste paal van het bol.com Fulfilment Centre 2 in Waalwijk en organiseren 'In gesprek sessies' met de bol.com partners om ook door het jaar heen met elkaar te kunnen groeien.

Relatie event van bol.com

Leveranciers informeren

Een dag vol inspiratie en informatie over de ontwikkelingen van retail en welke kansen dat biedt voor online verkoop in de toekomst.