Event brainstorm

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, de jaarlijkse personeelsborrel, een webinar of een productpresentatie: evenementen zijn niet meer weg te denken uit de marcomstrategie. En net als ieder onderdeel van de marketing- en communicatiestrategie, is het noodzakelijk om ook je evenementen regelmatig kritisch onder de loep te nemen. Bereik je wat je wil bereiken? Ben je tevreden met de resultaten? Of kan met misschien nog efficiënter, effectiever of duurzamer?

Bij Obsession kijken we altijd een stap verder. We regisseren evenementen die meer impact maken dan de dag zelf. Met strategie, concept, communicatie en advies helpen we jouw bedrijf, organisatie of merk om duurzaam te groeien. We durven hierbij anders te kijken, kritisch te zijn en onze creativiteit optimaal in te zetten. Tijdens een event brainstorm helpen we jou om te ontdekken hoe jij nog meer uit je evenement kunt halen.

   

Een evenementen brainstorm: dit kun je verwachten

Wat is een event brainstorm?

Ben jij benieuwd hoe je jouw jaarlijkse event in een nieuw jasje kunt steken? Hoe je jouw presentatie nog beter en interactiever kunt maken? Of wil je simpelweg meer resultaat behalen met jouw bedrijfsevenement? Dan is een event brainstorm exact wat je nodig hebt. In deze twee uur durende sessie ontstaan door lateraal denken nieuwe ideeën voor een nieuw of bestaand eventconcept.


Event brainstorm ideeën: wat kan je verwachten?

In onze event brainstorm gaan wij twee uur met jou aan de slag op basis van jouw vraag. Dat doen we door het toepassen van verschillende event brainstorm technieken. Door anders te denken kom je vaak tot een verfrissend, energiek resultaat. Bovendien bieden onze strategische creatievelingen ieder een nieuw perspectief en fris paar ogen waarmee we nieuwe mogelijkheden voor jouw evenement zien en in kaart brengen. Dat kan variëren van een geheel nieuw concept tot creatieve aanpassingen aan een huidig concept. We gaan hoe dan ook voor interactiever, beter en duurzamer.


Een evenementen brainstorm organiseren?

Wij helpen je graag om jouw doelstellingen en ideeën vorm te geven en om jouw huidige evenement onder de loep te nemen en jouw resultaten te maximaliseren. Omdat elk evenement maatwerk is, gaan we graag met jou in gesprek over de wensen en mogelijkheden.

Bel of mail ons voor een gesprek met één van onze partners for live.