Personeels- evenement

Het succes van een bedrijf of organisatie is voor een groot deel afhankelijk van het personeel. Een goed functionerend team en de juiste employer branding strategie zijn onmisbaar om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Genoeg reden dus om in jouw personeel te investeren. Dat kan op verschillende manieren: personeelsevenementen zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn de momenten om kennis te delen, te investeren in de groei van jouw medewerkers, personeel te bedanken voor hun inzet en om de onderlinge band tussen werkgever en werknemer te versterken. Personeelsevenementen zijn een volwaardig onderdeel van jouw marcomstrategie.

Bij Obsession begrijpen we dat een evenement nooit op zichzelf staat: het is onderdeel van de bedrijfsstrategie. Een personeelsevenement is in onze optiek dan ook meer dan een leuk feest alleen. Wij zetten ons in om een evenement te realiseren dat zorgt voor verbinding. Wij brengen mens, merk en organisatie samen en faciliteren jullie gezamenlijke groei.

   

De personeelsevenementen van Obsession

Het personeelsevenement als moment van echte verbinding en contact

Een evenement is een moment van echt contact. Het faciliteert het vormen van connecties, biedt ruimte voor dialoog en zorgt ervoor dat je de band kunt verdiepen en versterken. Maar voor jouw mensen is een personeelsevenement nog veel meer dan dat. Het is een moment waarop ze zich gehoord en gezien voelen en waari ze ervaren dat hun inzet wordt beloond. Een goed personeelsevenement draagt dus ook bij aan de motivatie en betrokkenheid. En gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn de beste medewerkers die je kunt hebben. Het zijn deze mensen die de kar trekken en een positieve ambassadeur zijn van het bedrijf. Met het personeelsevenement kom je hen tegemoet.

PVH RAI Amsterdam Nico Alsemgeest 0180

Ideeën voor een personeelsfeest

Ben jij aangewezen om een origineel personeelsfeest te organiseren om mensen met elkaar en het bedrijf te verbinden? Of om iemand te bedanken, te motiveren, een jubileum te vieren of gewoon voor de fun? Sta dan eerst eens stil bij het doel. Wat wil ik met dit personeelsevenement bereiken? Natuurlijk wil je dat mensen een leuke tijd hebben, maar er valt zoveel meer uit dit moment te halen. Heb je als bedrijf het doel om de creativiteit te bevorderen bijvoorbeeld? Of wil je juist bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers? Of misschien vallen bijscholing en/of inspiratie wel te combineren met een feest. Voor voorbeelden van creatieve en doeltreffende personeelsevenementen die wij georganiseerd hebben, kun je een kijkje nemen in ons portfolio.

Een personeelsevenement organiseren?

Wij helpen jou om een personeelsevenement te organiseren dat verder gaat dan een leuk uitje en echt bijdraagt aan jullie gezamenlijke groei. Omdat ieder evenement en bedrijf uniek is, maken we graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek: bij jou op locatie of digitaal.