Feest van de eeuw.

Vraag

Een onvergetelijk feest waar alle medewerkers van De Goudse samen aan tafel komen. Anders dan eerdere jubileumfeesten – je bestaat tenslotte maar één keer 100 jaar – heeft dit meer weg van een gala dan van een festival. Met verrassende gerechten, spraakmakend entertainment en een energieke sfeer, is het een avond die alle verwachtingen overtreft. Bekende artiesten maken het feest extra bijzonder. Iedereen voelt zich deel van de familie, geniet van het leven en krijgt een welgemeend: "Dank je wel!"

Resultaat

De dag begint met een feestelijke reis. Collega’s worden opgehaald door bussen, of reizen zelf met de auto. Onderweg speelt de Goudse Playlist. Dit feest zet zich voort op locatie, Taets in Zaandam. Hier worden de gasten verwelkomd met paraplu's van verse churro’s en een terrein vol met De Goudse branding. Bij de Champagne muur worden drankjes geserveerd en iedereen neemt plaats aan zijn toegewezen tafel voor een driegangenmenu met mediterrane flair. Terwijl het eten wordt geserveerd, dimmen de lichten en weerklinkt het Goudse Lied door de ruimte, met een zanger die de avond opent. Het bestuur van De Goudse komt op het podium en spreekt de medewerkers toe. Tijdens het hoofdgerecht verrassen zingende en dansende obers de gasten. De sfeer wordt uitbundig met "Bella Ciao" en zwaaiende servetten, gevolgd door een feestelijke parade van dessertkarren. Dan trekt een brassband iedereen naar het podium, waar het grote doek valt en de Sven Hammond Big Band tevoorschijn komt. Daarna barst het energieke concert los met optredens van artiesten zoals Emma Heesters, Jaap Reesema, Alain Clark, Waylon, en Yasmina, talent uit Gouda. De avond eindigt met een DJ-set en partybussen die de gasten naar huis brengen.