Nieuwe en oude gezichten bij Obsession

Obsession blijft groeien en zo ook het team. Zo hebben wij kortgeleden Jill aan ons projectteam mogen toevoegen als Junior Projectmanager. Maar niet alleen nieuwe gezichten sluiten zich aan bij ons team. Ook oude bekenden keren terug. Zo is onze ex-stagiaire Maud na haar afstuderen teruggekeerd als Junior Conceptontwikkelaar en ook oud-Projectmanager Marleen is teruggekeerd, maar ditmaal als Accountmanager. Om hen beter te leren kennen, hebben wij ze enkele brandende vragen gesteld.

Marleen 1080x720
  

Marleen

Wat doe je precies binnen Obsession?

"Ik ben Accountmanager. Hierbij richt ik me op de publieke sector, dus de overheidsorganisaties. Als accountmanager draait het echt om relatiemanagement met bestaande en nieuwe klanten. Ook neem ik hierbij de adviseursrol op me."

Wat heeft je doen besluiten om terug te komen bij Obsession?

"Ik heb eerder als Projectmanager bij Obsession gewerkt en nu kwam de kans als Accountmanager voorbij, wat heel goed past bij wie ik ben omdat ik het stuk relatiemanagement altijd één van de leukste dingen heb gevonden van mijn werk. Op een gegeven moment kwam ik weer in gesprek met Gerben en tijdens dit gesprek bleek dat hij een accountmanager zocht. Het leek mij een mooie kans voor mezelf om wellicht iets minder met producties bezig te zijn en me juist meer te richten op het relatie gedeelte, dus vandaar dat ik er toen voor heb gekozen om de kans aan te grijpen. Het bedrijf bruist, er is creativiteit, er worden mooie concepten gemaakt en Obsession vind en vond ik een heel fijn bedrijf om voor te werken qua mensen, de gelijkgestemdheid en de gezellige borreltjes. Het is gewoon hard werken, maar ook plezier hebben."

Als je terugdenkt aan vroeger, had je dan verwacht dat je dit werk zou gaan doen en waarom wel/niet?

"Ja eigenlijk wel. Hoewel de opleiding niet per se event gerelateerd was, ben ik mijn opleiding Facility Management ooit begonnen met het idee dat ik evenementen wilde organiseren. Ik ben er vooral ingerold door bij Winkelman en Van Hessen te starten die een event had en toen een projectmedewerker zocht, dus het past wel echt bij mij. Nu na jaren projectmanager te zijn geweest en dan als accountmanager verder past dan ook weer."

Wat is één werk gerelateerd ding dat je in het komende jaar graag wil bereiken?

"We mogen al veel in de publieke sector doen en als je het over de overheid hebt dan zit er veel in Den Haag. Ik heb zelf in Den Haag gestudeerd en daar altijd gewerkt, dus ik wil daar heel graag nog meer onze stappen zetten en kijken of we daar mooie congressen en conferenties kunnen organiseren."

Als je maar aan één project zou mogen werken voor het komende jaar, wat voor project zou dat zijn?

"Toen ik hier in 2016 binnenkwam had Obsession het EU Voorzitterschap voor het Ministerie van VWS gewonnen. Hierbij waren een half jaar lang gemiddeld twee bijeenkomsten. Dat was echt een project dat vanuit Nederland werd gehost en zulke projecten zijn gewoon echt de krenten uit de pap. Zoiets zou voor mij echt heel gaaf zijn. Als zo’n project van zo’n omvang nog een keer terugkomt dan zou ik daar heel graag onderdeel van willen zijn."

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?"

Een hele dag lekker voor jezelf, naar het strand en mooi weer."

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

"Ik zou nog graag met het gezin een mooie, verre reis willen maken. Een rondreis door Amerika of Canada bijvoorbeeld. Echt wat meer van de wereld zien."

Waar kan je ‘s nachts voor wakker gemaakt worden?

"Ik wil zo niet ’s nachts wakker gemaakt worden. Ik ben heel blij dat ik de nachtrust weer heb na de jaren met de kinderen dat ze ’s nachts wakker werden. Bij voorkeur blijf ik dus gewoon slapen. Ik vind slaap echt heel fijn."

Hoe zouden anderen jou omschrijven in drie woorden?

"Bescheiden, sociaal en collegiaal."

Maud
  

Maud

Wat doe je precies binnen Obsession?

"Ik ben Junior Conceptontwikkelaar. Dus ik bedenk samen met het team het gehele concept voor evenementen."

Wat heeft je doen besluiten om terug te komen bij Obsession?

"Ik heb voor de zomer bij Obsession stage gelopen en die stage, het takenpakket en het bedrijf zijn heel erg bevallen. Met Obsession was het een goede match van beide kanten waardoor ik graag wilde proberen om aangenomen te worden en dat is gelukt."

Wat is één werk gerelateerd ding dat je in het komende jaar wilt bereiken?

"Laatst hebben we een opdracht voor MSD gehad wat ook wel een maatschappelijk tintje had en dat vind ik zelf ook gewoon heel leuk om te doen, omdat je dan los van een gaaf evenement ook iets kan betekenen. Dus sowieso opdrachten die wat meer in de maatschappelijke richting zitten lijken me heel gaaf. Verder staat er wel echt op mijn lijstje om een groot pitchtraject te winnen."

Als je terugdenkt aan vroeger, had je dan verwacht dat je dit werk zou gaan doen en waarom wel/niet?

"Nee eigenlijk helemaal niet. Ik heb hiervoor ook een andere studie gedaan die totaal niet in deze richting lag, dus het was pas duidelijk dat ik deze richting op wilde sinds ik aan mijn opleiding ben begonnen. Sinds ik bij Obsession dan stage heb gelopen is het voor mij heel duidelijk geworden dat ik graag in het voortraject wil zitten, dus het bedenken en uitwerken. Daarvoor had ik eigenlijk geen idee wat ik aan het doen was."

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?"

Het verschilt heel erg per week. Ik vind het heerlijk om gewoon een dag iets te ondernemen, maar ik kan het ook heerlijk vinden om een dag lang lekker thuis te zitten, vooral met slecht weer."

Wat staat er nog op je bucketlist?

"Reizen. Er is gewoon een heleboel te zien. Er zijn zoveel culturen die mij gewoon mooi lijken om te zien. Verder zou ik het super gaaf vinden om mijn eigen huis te bouwen. Daar zijn we alleen nog lang niet. Ook ben ik heel erg fan van hardstyle en er is in Kroatië elk jaar een hardstyle festival op een eiland wat helemaal afgezonderd is en het lijkt me enorm cool om daar gewoon een keer heen te gaan. Dat je niks van de buitenwereld meekrijgt en alleen maar daarmee bezig bent."

Waar kan je ‘s nachts voor wakker gemaakt worden?

"Sowieso met een hond. Je maakt me altijd blij met een knuffel van een hond. Verder is er nog iets waar je mij voor kan wakker maken en het is echt een heel gek dingetje, maar ik ben helemaal gek van alles wat met aardappels te maken heeft, dus frietjes, aardappelpuree et cetera. Het slaat echt helemaal nergens op, maar een aardappelgerecht is altijd goed."

Hoe zouden anderen jou omschrijven in drie woorden?

"Perfectionistisch. Wat enerzijds goed is, maar wat ook weer slecht kan zijn omdat ik er soms in doorsla. Kalm, de rust zelve. Ik ben niet iemand die direct op de voorgrond staat, maar ik hobbel juist op de achtergrond mee. Zorgzaam ook. Ik zou mezelf altijd wegcijferen om een ander toch te helpen. Dus ik denk dan perfectionistisch, kalm en zorgzaam."

Jill 2
  

Jill

Wat doe je precies binnen Obsession?

"Ik ben Junior Projectmanager. Dus ik help bij het organiseren en het uitvoeren van evenementen."

Wat heeft je doen besluiten om te komen werken bij Obsession?

"Het bedrijf sprak mij gelijk al aan, want het is best wel een leuke website waar heel veel informatie opstaat over het bedrijf zelf en het heeft echt wel een leuke uitstraling. Professioneel, lekker straight-to-the-point en een fris bedrijf, dus dat sprak me eigenlijk heel erg aan en de zakelijke events was sowieso iets waar ik in wilde."

Als je terugdenkt aan vroeger, had je dan verwacht dat je dit werk zou gaan doen en waarom wel/niet?

"Ik heb toerisme gestudeerd, dus dat is wel echt totaal wat anders, maar ik heb heel veel gewerkt in de catering bij grote evenementen, voornamelijk zakelijke evenementen. Ik had toen al door dat dit wel echt bij mij paste en dat ik graag wat in de evenementen wilde blijven doen. Het zou wel handig zijn geweest als ik dit eerder had beseft zodat ik een passendere studie had kunnen kiezen. Gelukkig ben ik uiteindelijk toch in de evenementenbranche beland."

Wat is één werk gerelateerd ding dat je in het komende jaar wil bereiken?

"Ik merk dat ik nog heel veel moet leren. Dat leren gaat vrij snel, omdat ik bij Obsession in het diepe word gegooid. Momenteel zou ik zelf zo snel mogelijk een evenement alleen willen produceren."

Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?

"Het moet lekker weer zijn zodat ik naar buiten kan. Lekker door de stad lopen of ergens lunchen op het terras. Eventueel naar het strand, maar dat zijn hele uitzonderlijke dagen met het weer in Nederland. ’s Avonds een borrel is ook altijd leuk. Gewoon echt gezelligheid, lekker eten, lekker drinken, lekker met vrienden zijn en vooral ook wel echt tijd hebben om naar buiten te gaan."

Wat staat er nog op je bucketlist?

"Ik wil vooral mooie reizen maken met mijn vriend samen. Ik ben wel met een groep vriendinnen twee jaar geleden naar de Galapagoseilanden geweest, dus dat was heel gaaf, en we gaan aankomend jaar waarschijnlijk naar Mexico of naar Guatemala, maar m’n vriend is ook wel echt een keer aan de beurt. Parachutespringen wil ik ook nog wel een keer doen. Het is alleen niet mijn allergrootste wens, want ik vind het wel heel eng."

Waar kan je ‘s nachts voor wakker gemaakt worden?

"Om op vakantie te gaan, iets leuks te doen of voor kaasfondue. Ik betwijfel alleen of ik echt zin zou hebben in kaasfondue midden in de nacht. Je mag me er wel altijd voor uitnodigen. Ik houd ook wel echt van mijn slaap, dus als ik eenmaal slaap dan slaap ik gewoon lekker."

Hoe zouden anderen jou omschrijven in drie woorden?

"Sociaal, actief en optimistisch. Ik vind het altijd wel echt heel leuk om veel activiteiten te doen en ik ga niet snel een weekend thuis op de bank liggen."