Ons nieuwe thuis

We beginnen het jaar meteen met een enorme stap: een verhuizing. Na vele jaren vol mooie herinneringen hebben we het kantoor in Voorschoten ingeruild voor een groter onderkomen in Alphen aan den Rijn. Met zicht op de groene weiden pal naast de N11 bevinden we ons midden tussen alle grote steden van Nederland. Met meer ruimte, meer creatieve middelen en meer plekken voor sociale momenten, zijn we klaar voor de toekomst.

  

De afgelopen jaren is ons team enorm gegroeid en hierdoor barstten we letterlijk uit het kantoor aan de Rouwkooplaan in Voorschoten. In het nieuwe pand in Alphen hebben we veel meer ruimte en dus ook meer mogelijkheden voor groei. Naast dat het kantoor ingericht is om het een lange tijd uit te kunnen houden, is het ingedeeld om te werken volgens het hybride werkmodel. Los van de ruime kantoortuin waar alle afdelingen samenkomen, zijn er aparte meeting ruimtes gecreëerd waar collega’s kunnen (video)bellen en in rust kunnen werken wanneer de deadline nadert. Tevens kent het kantoor verschillende vergaderplekken met als kroonjuweel het Livelab, een hub voor creativiteit en inspiratie. Alle faciliteiten zijn aanwezig om spetterende presentaties te geven en eventconcepten te creëren. Daarnaast geeft het kantoor ons de mogelijkheid om grote groepen welkom te heten. Denk aan studenten voor een gastcollege, het hosten van inspiratiesessies en voor werkvormensessies en brainstorms met opdrachtgevers.

Work hard, play hard

Naast het harde werken, is er ook ruimte voor plezier en vitaliteit. De kantoor usuals zoals een pingpongtafel en voetbaltafel zijn van de partij. Daarnaast kent het nieuwe thuis een bar, restaurant en zelfs een eigen gym. De wekelijkse bootcamp traditie zal dan ook spoedig hervat worden.

Aandacht voor duurzaamheid

Naast meer ruimte en een creatieve make-over hebben we extra gelet op duurzaamheid. Zo zijn er voldoende laadstations aanwezig voor ons groeiende elektrische wagenpark, is er aandacht voor afvalscheiding, is er gelet op bereikbaarheid en toegankelijkheid en serveren we op korte termijn een volledig vegetarische lunch.

Kom dus snel langs op ons nieuwe adres. Voor iedereen die langskomt staat een muur klaar om je naam op achter te laten. #partnersforlive
Wie zien we snel?