Concept creatie

Een impactvol evenement start met een ijzersterk concept. Met een event concept dat origineel is en een goede doorvertaling is van de doelstellingen van de organisatie, maak je impact. Soms zijn er teveel creatieve ideeën en heb je iemand nodig die keuzes maakt, op andere momenten is er juist een frisse blik nodig om de zakelijke doelstellingen in een aansprekend jasje te steken. We werken met veel passie voor het evenementenvak het eventconcept voor je uit.

Wij helpen bedrijven en organisaties om door middel van evenementen hun strategische doelstellingen te behalen. Maar dan wel op een unieke manier! Wij durven anders te kijken en zien overal een originele invulling voor. Denk aan augmented reality om de beleving op locatie een extra laag te geven, een 'spoken word artist om medewerkers te bedanken of spectaculair live entertainment… Wij willen jouw bezoekers graag verrassen!

   

Concept creatie door Obsession

Event concept uitwerken

Een goed idee is nog geen succesvol evenement. Een doelgroeponderzoek, brainstorm en werkvormensessie helpen om te achterhalen wat écht belangrijk is en wat werkt. Heb je dat helder, dan kun je het event concept uitwerken. Dit is je richtlijn voor de creatieven van de Content & Design-afdeling die het plan tot leven brengen door middel van een inspirerend programma, virtuoze vormgeving en pakkende copy.


Event concept creatie voor meer impact

Wil je impact maken met een evenement, zorg dan voor een creatief concept en een vlekkeloze uitvoering. Creativiteit betekent dat er ruimte is om buiten de bestaande kaders te denken, te vernieuwen en te verrassen. Maar dat betekent niet dat er afgeweken moet worden van de huidige identiteit of doelstellingen van het bedrijf. Obsession verzorgt altijd event concepten die passen bij het bedrijf plus de doelgroep en die tegelijkertijd grensverleggend en innovatief zijn.


Sparren over jouw evenement concept?

Voor ons is ieder evenement uniek. Daarom leren we jou graag beter kennen. We zijn benieuwd naar jouw wensen, uitdagingen en doelstellingen. Contact kan digitaal, maar ook bij jou op kantoor.

Maak hier een afspraak met één van onze partners for live