Effectory

Welkom op de partnerpagina van Effectory. Hierop tref je projecten en andere ontwikkelingen die door onze samenwerking tot stand zijn gekomen. Effectory biedt state-of-the-art feedbackinstrumenten, die zij volledig zelf hebben ontwikkeld. Het ophalen van feedback doen ze met volle overtuiging en slimme, innovatieve feedbackinstrumenten. Vanuit Amsterdam, Kaapstad en München werken zij iedere dag met veel plezier aan het inzichtelijk maken van de feedback en ideeën van medewerkers.

KIC 0518

Zukunft Personal - Community Event Effectory

Effectory heeft op 13 september een indrukwekkende dag beleefd tijdens het Zukunft Personal-evenementen in Keulen. Daarnaast deelden ze hun expertise in HR-oplossingen zoals ESG en PsyGB. De avond van 13 september stond in het teken van de Effectory Community. In detail verzorgde wij een compleet netwerk-event, van gebrande truien, inspirerende keynotes tot aan een heerlijk walking diner met uitzicht op de Rijn vanuit PE303. Onze gasten werden op unieke wijze vervoerd met Riksaw-fietsen naar de event locatie en verrast met DJ-set van de enige echte DJ Villy. Een avondevenement dat inspireert en verbindt!

World-class Workplace 2023

World-class Workplace is het event van Effectory waarin zij labels uitreiken aan organisaties die boven de benchmark scoren. Wij mochten dit nu voor de derde keer organiseren, waarbij er is gekozen voor een show op het water.

Bekijk dit project

World-class Workplace 2022

Jaarlijks rijkt Effectory labels uit aan organisaties die boven de benchmark scoren voor betrokkenheid en werkgeverschap: World-class Workplace. Dit jaar mochten wij voor de tweede keer invulling geven aan het concept.

Bekijk dit project

World-class Workplace 2021

Jaarlijks reikt Effectory prijzen uit aan (inter)nationale werkgevers die boven de benchmark scoren op employee engagement, de World-class Workplace awards. Voor de editie van 2021 mochten wij uniek online concept bedenken.

Bekijk dit project