Ministerie van I&W

Welkom op de partnerpagina van Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat (I&W). Hierop tref je alle projecten en ontwikkelingen die door onze samenwerking tot stand zijn gekomen. Het ministerie van I&W zet in op een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Het ministerie werkt aan krachtige verbindingen over de weg, spoor, het water en door de lucht. Ook beschermen zij Nederland tegen wateroverlast, zorgen zij voor de kwaliteit van lucht, water en bodem.

CAS 2021

24 uur lang gingen we live met verschillende wereldleiders en belanghebbende om de problematiek rondom het klimaat te bespreken. Diverse onderwerpen werden belicht door onder andere 300 sprekers.

Bekijk dit project

Innovation Expo 2018

Het doel van de Innovation Expo is om een ​​dynamische dag vol spannende ontmoetingen te creëren, een dag waarop mensen hun innovaties kunnen presenteren, partnerschappen kunnen smeden en inspiratie kunnen opdoen.

Bekijk dit project
Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Obsession TV

Aflevering: de mogelijkheden van 'Live'.

Winnaars gouden giraffe

Winnaar Gouden Giraffe

Met het event consortium winnen we de Gouden Giraffe voor Innovatie Expo editie 2016. De nieuwe aanpak, samenwerking van concept tot realisatie is een groot succes gebleken.

IEX 2016 0228

Innovation Expo 2016

Onze opdrachtgevers waren zeer te spreken over de enorme live en online aandacht die de Innovatie Expo kreeg. Het evenement was uitverkocht en er waren 60% meer bezoekers dan in voorgaande jaren. Ook was #IE2016 trending topic op Twitter. Daarin klinkt door dat je het succes van een event afleest aan de sociale impact en het bereik.