Online evenementen

Het evenementenlandschap is door COVID-19 voorgoed veranderd. Op korte termijn als gevolg van alle Corona-maatregelen, maar ook op lange termijn. Bovenal zien wij mogelijkheden voor digitale zakelijke evenementen. We staan aan het begin van een nieuw tijdperk waarin online een grotere rol gaat spelen. Het nieuwe normaal zal bestaan uit een combinatie van live en online evenementvormen.

Dit is dan ook het moment om kennis te maken met de mogelijkheden van online evenementen, om ondanks alles toch je bereik te vergroten, in contact te komen met je doelgroepen en doelstellingen op nieuwe manieren te verwezenlijken. De vraag 'wat wil jij bereiken?' blijft daarbij onveranderd het uitgangspunt.

   

Online evenementen organiseren

Kwalitatieve online events

De ontwikkeling van online events is door corona in een stroomversnelling geraakt. Door het wild groeiende online aanbod in combinatie met het digitaal thuiswerken is de aandachtsspanne echter korter dan ooit. De wens voor kwalitatieve online events werd daarom groter. Inmiddels heeft online permanent zijn intrede gedaan in de evenementenbranche en is er naast de noodzaak ook aandacht voor alle voordelen.

Mock up Coffee Corner

Waarom online events?

Online evenementen bieden vele mogelijkheden en voordelen: een groter bereik, flexibiliteit, interactie en duurzaamheid zorgen ervoor dat online evenementen een blijvende plaats verdienen in de marcomstrategie. Digitaal is een kosteneffectieve manier om jouw evenement op te schalen. Deelnemers hoeven niet meer een hele dag vrij te plannen voor een congres, maar kunnen aanhaken bij die ene lezing die voor hen interessant is. Ook hoeft door online minder weg- of luchtverkeer plaats te vinden. Beter voor de agenda én het milieu dus.

Voorbeelden van succesvolle online evenementen

Voor de ultieme digitale beleving en participatie kunnen we een digitaal event platform voor je inrichten zoals een digitaal podium, virtueel kantoor, een online (informatie)markt, een virtuele open dag en zelfs digitale foodcourts met catering op afstand. De online faciliteiten sluiten naadloos aan bij jouw bedrijfsdoelstellingen we we zorgen er uiteraard voor dat online- en offline samen een kloppend geheel vormen. Ben je op zoek naar sterke online evenementen voorbeelden of online event ideeën? Bekijk ons portfolio!

Een online event organiseren?

Wil jij je grenzen verleggen en ontdekken hoe online events kunnen bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen? Wil je een online event organiseren dat impact maakt? Omdat alle online evenementen natuurlijk maatwerk zijn, gaan we graag het gesprek met jou aan. Dat kan – heel toepasselijk – online via videobellen, of bij jou op locatie.

Neem contact op met één van onze partners for live

Bekijk hier de online event mogelijkheden

Accepteer onze cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.