Openingsevent

Een goed begin is het halve werk. Of je nu begint aan een nieuw project, een nieuw jaar, een nieuwe fase of op een nieuwe locatie: een feestelijke opening zet de toon. Een openingsfeest is het startsein voor een nieuwe succesvolle periode waarbij je alle betrokkenen motiveert en in de startblokken zet. Je blikt terug op maanden van hard werken aan de voorbereidingen, maar kijkt ook samen vooruit. Welke doelen willen we behalen? Wat staat ons te wachten in deze nieuwe fase? Hoe gaan we het doen? Op een feestelijke manier bereid je iedereen voor op de toekomst. Een toekomst vol potentiële successen!

Bij Obsession werken strategische creatieven die specialist zijn op het gebied van events én communicatie. Zij zien jouw openingsfeest niet als een opzichzelfstaand evenement, maar als onderdeel van de bedrijfsstrategie. Ze hebben oog voor jouw doelen en zetten in op een evenement dat verder reikt dan de dag zelf. Zo dragen onze evenementen bij aan de groei van jouw bedrijf.

   

De openingsfeesten van Obsession

Zorg voor een succesvolle start

Sommige momenten verdienen net dat beetje extra aandacht. Een opening is zo’n moment. Met een goede start zet je de toon voor de toekomst en bepaal je voor een groot deel het aanstaande succes. Een openingsfeest brengt het betreffende project extra onder de aandacht, vergroot de betrokkenheid en zorgt voor positieve associaties. Kortom: het is een inspirerend en feestelijk moment van verbinding dat voor velen een blijvende herinninering zal zijn.

20210930 Westfield Mall Love For Sale Joni Israeli 017 037 A9482

Een openingsevent dat impact maakt

Een openingsevent organiseren kan op diverse manieren. Je kunt deze mijlpaal vieren met een live event, een online bijeenkomst of een hybride evenement. Je vult het programma in met speeches en informatie waardoor iedereen geïnspireerd naar huis gaat of zorgt voor optredens en entertainment dat mensen verbindt en vermaakt. Maar er zijn nog veel meer richtingen te bedenken. Wat dacht je van interactieve games? Of exclusieve voorproefjes van wat komen gaat? Wij denken met je mee over passende aankleding, spectaculaire acts, interessante sprekers, culinaire verrassingen en activiteiten die de aanwezigen verrassen. We ontwerpen en realiseren een openingsfeest dat impact maakt en iedereen nog lang bij zal blijven.

Een openingsevent organiseren?

Bij het organiseren van een openingsfeest komt heel wat kijken. Obsession kan jou ondersteunen met het uitwerken en organiseren van jouw feestelijke openings event. Omdat ieder evenement en bedrijf uniek is, maken we graag kennis met jou in een persoonlijk gesprek: bij jou op locatie of digitaal.