De GODL-award, twee prijzen in een

De vakidioten van Obsession werken, dag in dag uit, ontzettend hard om van iedere opdracht een succes te maken. Aan het begin van ieder jaar staan wij even stil bij de prestaties die onze collega’s het afgelopen jaar hebben geleverd. Van al onze toppers springt er elk jaar ééntje uit, die over het afgelopen jaar de meest uitzonderlijke prestaties heeft geleverd. Om deze collega even extra in het zonnetje te zetten, rijken wij jaarlijks de GODL-award uit. In 2020 hebben we de uitreiking vanwege Covid-19 uitgesteld. Nu de situatie rondom het virus grotendeels achter ons lijkt te zijn, maakten we aan het begin van 2022 de winnaar van zowel 2020 als 2021 bekend. Projectmanagers Amber Fleury en Jaimy van de Meer mochten deze keer de champagne ontkurken.

  

De GODL-award is in 2009 in het leven geroepen en is inmiddels aan 12 (oud) Partners for Live uitgereikt. Maar wat maakt deze prijs zo bijzonder? Tijdens de teamaftrap van ieder jaar pakt de directie een momentje om per collega terug te blikken op het voorgaande jaar. Nadat alle collega’s een persoonlijke anekdote hebben mogen ontvangen, blijft er uiteindelijk een iemand over. De winnaar of winnares wordt op dat moment uitgebreid in het zonnetje gezet. Niet alleen met een fysieke award, maar ook met een duurzaam privilege.

Een tweeledige prijs

Naast dat de winnaar of winnares van de GODL eeuwige roem ontvangt, mag deze collega ook een tweede prijs uitzoeken. Deze prijs ligt in lijn met onze duurzame reis en het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast de verduurzaming van onze processen en events, vinden wij het bij Obsession ontzettend belangrijk om iets terug te kunnen doen voor de maatschappij. Om deze reden mag de gelukkige winnaar een maatschappelijk doel uitkiezen waar onze Partners for Live zich gezamenlijk voor inzetten.

GODL Award Linkedin 2 C
  
Deelname Nacht van de Vluchteling 2022

In 2021 hebben wij een bijzonder moment beleefd tijdens de uitreiking van de GODL. Amber en Jaimy hebben niet afzonderlijk, maar samen gekozen voor Stichting Vluchteling. De situatie in Oekraïne maakt deze editie van onze GODL-actie extra bijzonder. “We merken dat de situatie in Oekraïne het hele team grijpt. Vandaar dat wij voor dit doel hebben gekozen” aldus Amber en Jaimy. Op 18 juni 2022 zullen wij dan ook als Team Obsession meelopen tijdens de Nacht van de Vluchteling. Om 19:00 uur beginnen wij aan een tocht van 20 kilometer door Utrecht om geld in te zamelen voor Stichting Vluchteling. Willen jullie ons hierbij helpen? Doneren kan via deze volgende link. Namens heel team Obsession alvast enorm bedankt.

Winnaars uit het verleden

Sinds de eerste uitreiking in 2009 zijn er al heel wat (oud) Partners for live die deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Bekijk hier de oud-winnaars.

2021: Amber Fleury
2020: Jaimy van der Meer
2019: Tineke Santing
2018: Marleen van der Zalm
2017: Marieke Govers
2016: Tom Blansjaar
2015: Mieke Put
2014: Karin Boerkamp
2012: Marijke de Wit
2011: Michael de Kraa
2010: Thomas Wieringa
2009: Jan Liebregts