Partners for Live

“De organiserende rol van eventbureaus is een vanzelfsprekendheid geworden. En terecht. We kunnen en mogen onszelf niet langer onderscheiden als partij die ervoor zorgt dat een conferentie, jubileum of bijeenkomst goed geregeld wordt. Het blijft belangrijk en vormt de basis van wat we doen, maar onze échte toegevoegde waarde ligt op strategisch, creatief en procesmatig vlak.”

  

Aan het woord is Gerben Plasmeijer van Obsession. “We zijn events gaan zien als een onderdeel van strategische communicatie, waarmee we onze opdrachtgevers helpen hun doelstellingen te bereiken. En die vraagstukken liegen er niet om in een wereld die steeds verder verknoopt is. Klimaatissues. Nieuwe vormen van mobiliteit. Manieren om als groot bedrijf innovatief en vernieuwend te blijven. De toekomst van werk tastbaar maken. Maar ook stilstaan bij successen. Kernwaarden tot leven wekken en zorgen dat iedereen blijft aangehaakt.”

Live raakt bredere context

“Een evenement biedt daarbij een uitgelezen kans om te peilen wat er speelt, ideeën op te halen en samen met klanten en stakeholders tot nieuwe inzichten te komen”, stelt Gerben. Waarom? “Omdat het LIVE is! Omdat de kracht van de persoonlijke ontmoeting dan het best voelbaar is. Dát zorgt voor impact die verder gaat dan de dag zelf. Meetbaar, duurzaam en ingebed in een bredere context. Een eventconcept presenteren wij dus hand in hand met een plan voor de uitvoering, de communicatie eromheen en als dat nodig is, woordvoering en media.”

Strategische doeners

“In de afgelopen jaren zijn we meegegroeid met die ontwikkelingen. De vragen zijn groter en complexer geworden. En we geven er niet alleen een antwoord op. We hebben een visie en bureaustructuur ontwikkeld op basis van deze ervaringen en inzichten. Daarom werken we nu vanuit vier disciplines. Strategie. Advies. Creatie. Projectmanagement. De gelaagdheid van onze dienstverlening sluit aan bij de gelaagdheid van de maatschappij.”

Van visie naar vorm

“Vroeger kwamen we via de organiserende as bij een opdrachtgever binnen. Tegenwoordig zitten we aan tafel als strategisch eventpartner, die een heel team kan leveren om antwoord te geven op een bepaalde vraag. Dat verreist denkkracht, creatiekracht en vooral ijzersterk projectleider- en eigenaarschap om de lijn van strategie naar uitvoering met gevoel voor verhoudingen uit te zetten en te bewaken. Van visie naar vorm, noemen wij dat. Het is een van de pijlers van onze nieuwe positionering.”

Partners for Live

“Het is alsof alle schakels in elkaar klikken. Onze passie, onze visie, onze vakkennis en onze ervaring. We zijn uitgegroeid tot specialist op het gebied van evenementen én communicatie, strategie én creatie, proces én resultaat, corporate én publiek. Het maakt ons partners. Partners for Live. En dat is hoe we ons in het vervolg presenteren. Trots, megatrots op onze nieuwe merk- en marktbelofte, die raakt aan alles waar we voor staan en gaan. Het én-teken blijft daarbij ons symbool en beeldmerk. De kroon op ons werk, de evenementen die we bedenken en organiseren en bovenal het teken van co-creatie en duurzame samenwerking. Want Partners for Live zijn ook partners for life.”