Royal Schiphol Group Obsession

220310 SPL eerstepaal 34 HR

Eerste paal Vrachtgebouw 17

In 2024 krijgt Schiphol er een nieuw vrachtgebouw bij: Vrachtgebouw 17. Dit gebouw wordt het nieuwe thuis van Dnata (Dubai Natinal Air Travel Agency), een van de grootste aanbieders van luchtvaartservices wereldwijd. De bouw van Vrachtgebouw 17 is op 10 maart gestart door de symbolische eerste paal in de grond te slaan, onder het oog van verschillende belangstellende en belanghebbende. Dank dat wij getuigen mochten zijn van deze mijlpaal.

Schiphol evenementen

Relatie evenement

Bijzonder aan deze opdrachtgever is dat alle evenementen op Schiphol plaatsvinden. Wij mogen hierdoor op bijzondere en complexe locaties evenementen realiseren. Terminals, douane gebied, kantoren of een hangaar met bijvoorbeeld sneeuwschuivers, elke keer weer een nieuwe uitdaging. Wij creëren samen met onze opdrachtgever maximale impact in deze verrassende setting.

NATHANREINDS Schiphol Business Awards HR 13

Schiphol Business Awards

Schiphol organiseert jaarlijks haar Business Awards, om haar belangrijke partners te waarderen. In verschillende categorieën, van duurzaamheid tot innovatie, worden producten en diensten beloond met awards. Obsession verzorgt hierin ook alle communicatie & content creatie.

Schiphol Afscheid CEO Obsession 2018 Nico Alsemgeest 0035

Schiphol All Staff Event

Een unieke bijeenkomst voor haar medewerkers, waarbij de voltallige directie spreekt over de huidige stand van zaken en vooral over de toekomst van Schiphol.