Get to know: Jaimy

Ontmoet Jaimy, de 30-jarige Projectmanager en Operations Lead die al vijf jaar lang zijn stempel drukt op het succes van Obsession. In een recent interview vertelde hij ons over zijn loopbaan bij Obsession.

  
Hoe ben je bij Obsession terechtgekomen?

Dat is eigenlijk wel een mooi verhaal: vanuit mijn opleiding deed ik altijd al stages op het gebied van evenementen. Van lokale feestjes tot bijdragen aan festivals; mijn passie voor het creëren van ervaringen bracht me bij FJuze in Amsterdam. Na twee jaar daar te hebben doorgebracht en veel te hebben geleerd, merkte ik dat het niet de juiste plek voor me was. Toen ben ik verder gegaan op verkenning en zei een vriendin tegen mij: ‘heb je weleens van Obsession gehoord?’ Zonder openstaande vacatures waagde ik de sprong en stuurde een open sollicitatie. De rest van het proces verliep snel: een paar gesprekken met een bakje koffie en 2 dagen later had ik al een contract in mijn mailbox liggen.

Jaimy breed2
  
Wat drijft jou in de evenementenwereld?

Voor mij ligt de aantrekkingskracht van de evenementenwereld in tastbare resultaten en samenwerkingsinspanningen. Je leeft samen met je collega’s naar iets toe. Je bent echt iets aan het maken en dat geeft wel een bepaalde kick. Resultaatgericht werken en de diversiteit die projectmatige taken bieden, houden me betrokken. Bij mij is elke dag bijna anders, waarbij de dynamiek van mijn rol wordt benadrukt.

  
Wat is jouw meest gedenkwaardige ervaring bij Obsession?

Wat ik wel een bijzonder project vond, was de Climate Adaptation Summit in 2021. Dit was een klimaat top die Obsession organiseerde in de corona tijd. Ondanks de uitdagingen van de coronatijd, slaagden we erin om een volledig online programma van 24 uur te creëren, verdeeld over 4 kanalen. Samen met internationale organisaties en Pino hebben we drie studio's in Den Haag, twee studio's in Zwitserland, één studio in Engeland en twee studio's in Amerika opgericht. Een megaproject, en wat een ervaring!

Cas breed2
  
Jouw visie en dromen binnen Obsession?

Mijn dromen binnen Obsession? Goede vraag… Ik hoop dat we als bedrijf blijven doorgroeien, dat we voor nog meer grote werkgevers opdrachten mogen doen. Met de groei van ons team komen er meer uitdagende projecten, wat iedereen stimuleert. Dit betekent dat het team van projectmanagers verder groeit en zich verder ontwikkelt. Hierdoor ontstaat meer uitdaging in leiderschap, waardoor we samen nog meer indrukwekkend werk kunnen realiseren. Dat hoop ik vooral, dat we met elkaar beter worden en grotere impactvollere opdrachten mogen doen.

  

Dit was Jaimy’s verhaal over vijf jaar succesvolle projectmanagement bij Obsession. Wil je nog meer weten over Jaimy? Stuur hem gerust een bericht. Nieuwsgierig naar meer verhalen van onze vakidioten? Laat het ons weten!

Foto-credits: Lonneke Noordeloos & Nico Alsemgeest